All Star Classics: Red, Stripes, Roses & Half Moon

Merhabalar! // Hello!

Bugün çok güzel bir ojenin tanıtımı ve uzun zamandır yaptığım en meşakkatli tasarımla karşınızdayım. Lafı hiiiç uzatmadan fotoğraflara ve açıklamalara geçiyorum.

Today, I will share a review of a very beautiful nail polish and the most complicated nail art I have done in a long time. I’m getting straight to the photos and explanations right away. 

vintageredGolden Rose Color Expert 105 kırmızı ile kahverengi arasında şahane bir tona sahip. Az ışıklı, loş ortamlarda kahverengiye, aydınlık ortamlarda ise kırmızıya daha yakın gözüküyor rengi. Tek katta tamamen opak oluyor, hızlı kuruyor, oldukça dayanıklı ve en güzeli; aseton ile çıkardığınızda parmaklarınızı boyamıyor! Normalde klasik oje renklerini çok sevmem ve kullanmam ama bu renge gerçekten aşık oldum!

Golden Rose Color Expert 105 has a shade between red and brown. It looks closer to brown in dark, and closer to red in more lighted space. It gets completely opaque in one coat, dries fast, lasts long and best of all; it doesn’t leave red stains on your fingers when you remove it. I don’t usually like and use classic nail polish colors such as red, but I’m totally in love with this shade! 

vintagered2Baz rengim kuruduktan sonra ince nail art bandı ve Golden Rose Rich Color 30 kullanarak çizgileri yaptım. 

After my base color was dry, I did the stripes using thin nail art tape and Golden Rose Rich Color 30. vintagered3vintagered4Çizgiler de kuruduktan sonra yüzük parmağı tırnağıma sarı güller yaptım. Çiçekleri yapmak için iki farklı tonda sarı, yaprakları yapmak için ise iki farklı tonda yeşil oje kullandım. İnce bir nail art fırçası ile yuvarlağımsı şekiller yaparak oluşturdum çiçekleri.

After the stripes were dry I painted yellow roses on my ring finger nail. I used two different shades of yellow for flowers and two different shades of green nail polish for the leaves. I created the flowers using a thin nail art brush. All I did was to paint roundish shapes then add the highlights as petals to create the flowers. Pretty simple and easy. 

vintagered5Çiçekleri ekledikten sonra diğer tırnaklarım gözüme çok boş geldi ve tasarım eksik gözüktü. O yüzden son olarak koyu kırmızı ile yarım ay şekillerini yaptım ve açık renk sarı ile de konturları elle çizdim.

After I added the flowers, my other nails looked empty and the design incomplete, so I decided to add dark red half moons with light yellow outlines, all freehand with a nail art brush. vintagered6Maalesef top coat sürerken, bir kaç dakika beklemiş olmama rağmen, yarım ayların renkleri biraz aktı. Buna rağmen bence çok şık bir tasarım oldu. Umarım sizler de beğendiniz. Bugünlük bu kadar. Bir dahaki yazımda görüşmek üzere. Sevgiler…

Unfortunately, the half moons bled a little after I applied the top coat, even though I’ve waited for a couple of minutes before applying it. However, I still think it turned out to be a very elegant manicure. I hope you guys liked it, too. That’s it for today. I’ll see you in my next post. Take care ’till then…

Leave a comment